Fonds

Een gemeentebreed fonds voor en door ondernemers

Aanvraag Indienen

Het Ondernemersfonds in Medemblik

CORONA CRISIS

NAAR AANLEIDING VAN DE CORONA CRISIS HEEFT HET ONDERNEMERSFONDS EXTRA AANDACHT VOOR OMZET VERHOGENDE AANVRAGEN. WE ZULLEN DE AANVRAGEN IN DEZE PERIODE VERSNELD BEHANDELEN. HET ONDERNEMERSFONDS IS ER VOOR U. JUIST NU!

Lees verder

Hoe dien ik een aanvraag in?
Een aanvraag indienen bij het Ondernemersfonds is eenvoudig. Het interactieve formulier helpt u hierbij. De aanvragen worden 3 keer per jaar door het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Medemblik beoordeeld. Houdt u dus rekening met enige verwerkingstijd. Klik hier voor de aanvraag.

Aanvragen

De Stichting Ondernemersfonds Medemblik

William Gitzels, Ronald Slobbe, Ramon Stoffer, Gerda Kaarsemaker, Richard Bot

Meer weten over het bestuur

Recente projecten

Alle Projecten
Lijsten voor Gouden eeuw fietsroute

Wat is er gerealiseerd?

Om het toerisme naast de stad Medemblik ook de kernen erom heen in te trekken werd een mooie fietsroute gemaakt. Langs deze fietsroute vind je metalen schilderijlijsten die de schoonheid van Medemblik laten zien. De route leidt naast de mooie plekjes ook langs Horeca en lokale detaillisten. Het ondernemersfonds betaalde de lijsten.

Camerabeveiliging WFO terrein

Wat is er gerealiseerd?

Om goed beveiligd te blijven is slimme camera beveiliging tegenwoordig een must. Het WFO terrein in Zwaagdijk Oost is van deze camera’s voorzien, zodat kentekens herkent worden en er altijd iemand in de meldkamer meekijkt. Het ondernemersfonds schafte de camera’s aan voor dit terrein.

Outfit Sinterklaas Andijk en Abbekerk

Wat is er gerealiseerd?

Sinterklaas wordt jaarlijks trouw binnengehaald in onze kernen. De ondernemers dragen hier graag aan bij. Helaas was de outfit van twee van onze goedheiligmannen niet zo best meer. Middels het ondernemersfonds zijn beide sints in het nieuw gehezen.

Bij ons aangesloten

Alle leden