Projecten

Een gemeentebreed fonds voor en door ondernemers

Aanvraag Indienen

Recente projecten

Lijsten voor Gouden eeuw fietsroute

Wat is er gerealiseerd?

Om het toerisme naast de stad Medemblik ook de kernen erom heen in te trekken werd een mooie fietsroute gemaakt. Langs deze fietsroute vind je metalen schilderijlijsten die de schoonheid van Medemblik laten zien. De route leidt naast de mooie plekjes ook langs Horeca en lokale detaillisten. Het ondernemersfonds betaalde de lijsten.

Camerabeveiliging WFO terrein

Wat is er gerealiseerd?

Om goed beveiligd te blijven is slimme camera beveiliging tegenwoordig een must. Het WFO terrein in Zwaagdijk Oost is van deze camera’s voorzien, zodat kentekens herkent worden en er altijd iemand in de meldkamer meekijkt. Het ondernemersfonds schafte de camera’s aan voor dit terrein.

Eerdere projecten

Outfit Sinterklaas Andijk en Abbekerk

Wat is er gerealiseerd?

Sinterklaas wordt jaarlijks trouw binnengehaald in onze kernen. De ondernemers dragen hier graag aan bij. Helaas was de outfit van twee van onze goedheiligmannen niet zo best meer. Middels het ondernemersfonds zijn beide sints in het nieuw gehezen.

Aankleding binnenstad Waterweken

Wat is er gerealiseerd?

Voor de ondernemers van Medemblik is dit een belangrijk evenement. Muziek, cultuur en culinair ontmoet elkaar tijdens dit bruisende weekend. Het Ondernemersfonds heeft de aankleding voor de binnenstad gefinancierd.

Organisatie Kerstbeurs Wervershoof

Wat is er gerealiseerd?

Jaarlijks organiseren de ondernemers van Wervershoof een mooie kerstbeurs. Tijdens deze beurs kunnen werknemers hun eigen kerstpakket samen stellen bij één van deelnemende lokale ondernemers. Daarnaast is het een gezellig gebeuren wat de saamhorigheid binnen de gemeenschap vergroot.

Promotie Maandagmiddag markt Medemblik

Wat is er gerealiseerd?

De maandagmiddag markt in de stad Medemblik is belangrijk voor het toerisme, de detailhandel en de horeca. Omdat het bezoekersaantal afnam werd er een plan geschreven om de markt weer nieuw leven in te blazen. Het Ondernemersfonds zorgde voor een groot deel van de financiële kant.

Glasvezel Bedrijventerrein Overspoor

Wat is er gerealiseerd?

Mede door het Ondernemersfonds is Overspoor geheel ‘verglaasd’. Alle ondernemers hebben nu de mogelijk om supersnel internet te gebruiken op dit bedrijventerrein.

Bij ons aangesloten

Alle leden