WBG Corona Spreekuur, Corona Meldpunt en speciale Nieuwsbrief

Alle nieuwsberichten

Corona Meldpunt

De WBG is samen met banken, UWV, Werksaam Westfriesland, Werkgeversservicepunt, centrumgemeente Hoorn en ondernemers een Taskforce gestart. Daarin worden de ontvangen signalen van ondernemers besproken. Loop je als ondernemer vast in de regelingen? Wat kan anders? Zie je kansen? Geef het snel door via www.wbg.wf/meldpunt

Oproep Corona Spreekuur

Woensdag 13 mei om 15:30 uur houdt de Taskforce Katapult een digitaal video spreekuur. In ruim een uur tijd wordt u op een heldere en eenvoudige wijze van informatie voorzien over alle maatregelen en de overdaad aan nieuwsberichten.
Geïnteresseerd? Meld je dan HIER voor maandag 11 mei aan voor het vragenuurtje en dien jouw vraagstuk in zodat wij de juiste adviseurs kunnen inschakelen.

Speciale Nieuwsbrief

Beetje extra hulp tijdens Corona? Regionaal Taskforce helpt jou als ondernemer met een meldpunt, infoDesk een online spreekuur. Ook casus van ondernemers en reacties op de signalen van ondernemers worden hierin teruggekoppeld. Blijf bij met de regelingen, kansen en tips om sterker uit de coronacrisis te komen. Aanmelden kan via www.wbg.wf/aanmelden-coronanieuwsbrief.

Bij ons aangesloten

Alle leden