Voor uw agenda: West-Friese ondernemersdebatten 2022

Alle nieuwsberichten

De Westfriese Bedrijven Groep en Ondernemend West-Friesland organiseren in maart 2022 de ondernemersdebatten in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden die bij de debatten aanwezig willen zijn (kosteloze entree), dienen zich aan te melden via de website van Ondernemend West-Friesland. De debatten vinden plaats in de gemeenten Hoorn, Medemblik en Enkhuizen op diverse data in maart 2022.

Het debat vormt een belangrijk podium voor politici, ondernemers en andere betrokkenen om met de politiek in gesprek te gaan over de toekomst van onze regio. In 2018 vonden deze debatten ook met succes plaats, zodoende is ook nu gekozen voor een samenwerking.

De debatten worden georganiseerd door Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (SmartKickstart) namens OWF, in samenwerking met de WBG en ondernemersclubs HOC, OSH en HOF uit Hoorn, Ondernemers Federatie Medemblik en de Ondernemers Federatie Enkhuizen. De debatten vinden plaats op 2 maart 2022 (Hoorn, gemeentehuis), 7 maart 2022 (Enkhuizen, De Werf) en 14 maart 2022 (Medemblik, gemeentehuis). Inloop vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. Verwacht einde van de avond (incl. afsluitende netwerkborrel) om 22:00 uur.

We plannen op een fysiek debat, waarbij politieke partijen letterlijk het debat aan kunnen gaan met elkaar. De stellingen en thema’s van de debatten worden gebaseerd op een aantal belangrijke punten uit het door WBG uitgebrachte rapport ‘Samen 1WF’ en onderwerpen die vanuit de lokale ondernemersclubs worden aangedragen.
Opgeven als bezoeker? www.ondernemendwestfriesland.nl

Bij ons aangesloten

Alle leden