Uniek programma voor ondernemend Westfriesland | Maak je bedrijf toekomstbestendig!

Alle nieuwsberichten

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Corona heeft veel impact (gehad) op ons dagelijks leven. Daarnaast heeft het bedrijfsleven ook flinke aanpassingen moeten doen. Hoe ga jij hier als ondernemer mee om? Om jou als ondernemer hierbij te ondersteunen bieden wij gezamenlijk met Werksaam Westfriesland en jouw gemeente het unieke programma ‘Spiegel je business‘ aan.

Door deel te nemen aan onderstaand programma gaan we samen aan de slag met de toekomst van jouw onderneming. Hierbij willen wij je inspireren en gaan we in gesprek over onderwerpen zoals creativiteit, vernieuwing, netwerken, marketing en financieel inzicht. Samen zetten we gestructureerd stappen richting een toekomstbestendig bedrijf!

Programma

Toekomstbestendig ondernemen – donderdag 9 september 09.00 uur

Creatief vernieuwen – donderdag 16 september 09.00 uur

Klanten vinden, klanten binden – donderdag 23 september 09.00 uur

Financieel gezond ondernemen – donderdag 30 september 09.00 uur

Deelname

Deelname aan dit programma is voor jou als ondernemer uit Westfriesland geheel kosteloos. Je schrijft je 1 keer aan voor het volledige programma en je neemt automatisch deel aan alle onlinetrainingen. Na registratie ontvang je de week voor de eerste training een boostpakket thuisgestuurd met o.a. een werkboek, canvas, inspirerend e-book en 365 dagen toegang tot Het Ondernemerscollectief.

Het Spiegel je businessprogramma wordt aangeboden door Werksaam Westfriesland en jouw gemeente. Deelname is kosteloos. Spiegel je business is onderdeel van het Startersloket Westfriesland.

Bij ons aangesloten

Alle leden