Uitnodiging Ondernemerspeiling regio West-Friesland

Alle nieuwsberichten

Beste ondernemer in de regio West-Friesland, beste leden,

De zeven Westfriese gemeenten werken samen om de regionale economie te versterken. Daarvoor is een goed ondernemersklimaat belangrijk. Om dit te verbeteren vragen we in een korte peiling (maximaal 5 minuten) uw mening over het ondernemersklimaat en de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers.

Meedoen?
Deelnemen kan vanaf maandag 12 augustus tot en met vrijdag 7 september aanstaande. Klik op de link hieronder om naar de vragenlijst te gaan. www.startvragenlijst.nl/westfriesland

We sturen dit verzoek naar alle ondernemers – en winkelierverenigingen en winkeliers om door te zetten naar hun leden. Ook niet aangesloten ondernemers attenderen we op de vragenlijst.

Achtergrond
De zeven Westfriese gemeenten werken aan projecten die bijdragen aan een vitale, toekomstbestendige economie. Dit doen ze in samenwerking met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. We hebben hiervoor de Regionale Economische uitvoeringsagenda 2015-2019. Met de uitkomsten van deze enquête stellen we het eindoordeel over de effectiviteit van deze agenda op. Ook leveren de enquête-uitkomsten gegevens op voor de nieuwe economische uitvoeringsagenda onder het Pact van Westfriesland 7.1. In dit Pact werken de zeven Westfriese gemeenten met het bedrijfsleven samen voor een toekomst bestendig ondernemersklimaat.

Onderzoek

I&O Research voert het onderzoek uit. Uw reacties worden vertrouwelijk behandeld. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research door een e-mail te sturen naar helpdesk@ioresearch.nl, door (gratis) te bellen naar 0800-0191 of door een bericht te sturen via WhatsApp naar 06-86826208.

Helpt u mee het ondernemersklimaat in West-Friesland te verbeteren?

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
De samenwerkende Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep

Bij ons aangesloten

Alle leden