UITNODIGING Netwerkontbijt – Workshop Social Media – 18 december

Alle nieuwsberichten

Kom dinsdag 18 december naar Kasteel Radboud voor de afsluiting van een geslaagd toeristisch 2018! Tijdens een netwerkontbijt blikken we samen met het toeristisch/recreatief bedrijfsleven terug op het afgelopen jaar.
Wat hebben we bereikt met de campagne Rijk aan Verhalen en wat is er aan marketing- en promotieactiviteiten uitgevoerd? We kijken vooruit naar 2019; wat komt er op ons af en hoe kunnen we elkaar nog meer versterken in het Toeristisch Platform Medemblik? Wat brengt het themajaar Gouden Eeuw ons.

Op deze ochtend bieden we ook een interessante social media workshop aan. Deze bestaat uit een presentatie en daarna zelf aan de slag! Social media expert Jon Ruigrok van Druktemaker verzorgt de workshop.

Dus wil je tips & tricks om je socials beter in te zetten en bij de campagne Rijk aan Verhalen aan te sluiten, zorg dat je er bij bent.

Programma

8:00-8:15
Inloop en start ontbijt

8:30
Opening door Maaike Steltenpool, toeristische marketing coördinator.
Campagne Rijk aan verhalen; terugblik 2018 & vooruitblik 2019

9:00 – 9:30
Presentatie succesvolle campagne Social Media. Hoe hebben we met 1 campagne in korte tijd onze fans verdubbeld en meer dan 600 000 impressions gerealiseerd. En wat valt op aan de 13.650 betrokken gebruikers in de campagne. Hoe kunnen wij en jij als ondernemer hier op inspelen?

9:30 – 9:45  Korte pauze

9:45
Aan de slag! Interactief onderdeel waarin je voor je eigen bedrijf werkt aan een invulling van je social media.

10:45 – 11:00 Einde bijeenkomst

Aan het einde van de ochtend heb je je collega ondernemers gesproken, weet je hoe we de toerist ook in het nieuwe jaar gaan verleiden om een bezoek aan Medemblik te brengen en heb je een basis voor de marketing van je eigen online succes.

Wij kijken uit naar je komst. Aanmelden kan via deze link.

Bij ons aangesloten

Alle leden