Uitnodiging voor de 9e Westfriese Beursvloer op 22 november 2018

Alle nieuwsberichten

Westfriese Beursvloer; succes verzekerd!

Donderdag 22 november 2018, 16.00 – 18.00 uur

Heeft uw organisatie een vraag waar binnen eigen gelederen geen antwoord op is? Mist de expertise of heeft u niet de juiste vaardigheden? Zijn materialen niet voor handen om een kleine aanpassing te doen of mist u juist hulp bij een activiteit of evenement?

Kom met deze vragen naar de Westfriese Beursvloer! Hier zijn Westfriese bedrijven die met u in gesprek gaan over mogelijkheden die zij kunnen bieden. Komt u tot overeenstemming, dan sluit u een match.
Tijdens de afgelopen acht edities die Vrijwilligerspunt ook organiseerde, werden al zo’n 1000 matches gemaakt! Succes verzekerd dus. Maakt u geen match, dan kunt u wel waardevolle netwerkcontacten leggen.

Enkele voorbeelden van vragen om de beursvloer mee op te gaan:

Klaar voor de gong? Aanmelden kan hier

Goed voorbereid aan de slag.
Bent u nog niet eerder op de Westfriese Beursvloer geweest? Dan organiseren wij een workshop ter voorbereiding. Deze workshop is voor nieuwe bezoekers verplicht. Naast een goede voorbereiding worden hier de eerste waardevolle contacten gelegd.
Bent u eerder geweest, maar wilt u de kennis nog opfrissen, dan bent u uiteraard ook welkom op deze workshop.

Voor vragen over dit evenement, inclusief het bedenken van een vraag kunt u contact opnemen met de organisatie; Helen Sijm en Brigitta Posch op 0229-216499 of beursvloer@vrijwilligerspunt.com

Locatie:
Rabobank West-Friesland

Graanmarkt 1
1681 PA Zwaagdijk

Bij ons aangesloten

Alle leden