Onderzoek naar verduurzaming warmtevraag Medemblik

Alle nieuwsberichten

Geachte heer/mevrouw,

De gemeente Medemblik heeft als groene plattelandsgemeente duurzaamheid hoog in het vaandel. Op dit moment doen wij onderzoek naar het inzetten van duurzame energiebronnen in uw omgeving. Daarvoor willen wij graag uw huidige warmtevraag weten.

Wilt u meewerken aan dit onderzoek? Upload dan de meest recente jaarafrekening (met daarop uw jaarlijkse warmtevraag in gigajoule (GJ) of kubieke meter (m3)) van uw energieleverancier op www.medemblik.nl/duurzaam. U vindt het digitale formulier onder het kopje ‘Opgaaf Warmtevraag’.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor dit onderzoek. Derden kunnen de gegevens niet bij ons opvragen.

Een andere mogelijkheid is het maken van een persoonlijke afspraak om de gevraagde informatie op te halen. Hiervoor kunt u tot uiterlijk 5 september een afspraak maken door te mailen naar duurzaammedemblik@medemblik.nl

Met vriendelijke groet,

Leontien Draper Programmamedewerker Duurzaamheid

Heeft u vragen? Belt u mij dan op werkdagen tussen 08.30 en 13.00 uur. Het telefoonnummer is 0229 856000. Wij zijn u graag van dienst.

Bij ons aangesloten

Alle leden