Ondernemersdebat PS verkiezingen, 5 maart

Alle nieuwsberichten

Amsterdam first, Westfriesland second

Op 5 maart 2019 is het Ondernemersdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019 onder de titel Amsterdam first, Westfriesland second. Dit debat vindt plaats op SG Newton in Hoorn en wordt georganiseerd door Westfriese Bedrijvengroep, Ondernemend West-Friesland, Ondernemers Club Westfriesland en het Pact van Westfriesland, het samenwerkingsverband van de 7 gemeenten in de regio.

Lijsttrekkers

Lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in Noord-Holland gaan met ondernemers en met elkaar in debat over vijf onderwerpen die in de regio Westfriesland actueel zijn: arbeidsmarkt, woningbouw, bereikbaarheid, toerisme en zorg. Dat doen ze onder leiding van debatleider Robert-Jan Knook (ANP/BNR).

Film

Van het thema Amsterdam first, Westfriesland second wordt een film gemaakt die in première gaat op het Westfries Ondernemersgala 2019. Verder presenteren de lijsttrekkers zich in korte filmpjes die in aanloop naar het Ondernemersdebat worden verspreid via sociale media, de regionale nieuwssite Westfrieslandinbedrijf en via diverse nieuwsbrieven.

Aanmelden

Het Ondernemersdebat is dinsdag 5 maart 2019 bij SG Newton, Dampten 22, in Hoorn. Het begint om 19:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Westfriese ondernemers, ondernemende Westfriezen en politieke vertegenwoordigers kunnen zich aanmelden via www.Ondernemersdebat2019.nl
Toegang is gratis maar aanmelden noodzakelijk.

Bij ons aangesloten

Alle leden