Ondernemers Academie West-Friesland

Alle nieuwsberichten

Gefeliciteerd!

Alle begin is moeilijk, maar je hebt het bewezen! Je hoort niet bij de groep startups die na een jaar is gestopt. Je bent goed bezig, jouw businessmodel werkt, maar hoe nu verder…?

Ondernemers Academie West-Friesland
Ondernemers die de (kritieke) opstartfase succesvol achter zich hebben gelaten en die klaar zijn voor de volgende stap hebben vaak behoefte aan kennis en begeleiding bij thematische vraagstukken. Zijn mijn overeenkomsten juridisch waterdicht? Hoe kijkt de bank naar mijn investeringsplannen en bijbehorende financieringsaanvraag en waar vind ik (online) mijn nieuwe klanten? Vanaf januari 2018 kunnen deze ondernemers terecht bij de Ondernemers Academie West-Friesland.

Kennis delen én van elkaar leren
De Ondernemers Academie biedt facultatieve masterclasses gericht op de context van de ondernemer. Waar loop je tegenaan en op welke vragen zoek je een antwoord of advies? Samen met een kleine groep ondernemers uit de regio biedt een deskundige spreker handvatten aan en leert de groep van de spreker én van elkaar. Iedere masterclass wordt aangeboden aan een groep van maximaal 20 ondernemers, waardoor er eigen cases kunnen worden besproken en er volop ruimte is voor interactie. Zo sluit iedere sessie goed aan op het DNA van de groep.

Handen ineen
De Ondernemers Academie West-Friesland is een initiatief van Abovo Media, Schenkeveld advocaten en Rabobank West-Friesland. In hun zoektocht om de ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben deze partners de handen ineen geslagen en zijn het initiatief gestart. In eerste instantie vanuit de eigen expertise, maar als de klant erom vraagt gaat de Academie op zoek naar gastsprekers met de gevraagde kennis en ervaring.

Data en opgeven
De eerste masterclasses worden georganiseerd op 22 januari 2018 (Technische aspecten van een financiering),  21 februari 2018 (Uw bedrijf & aansprakelijkheid) en 28 maart 2018 (Marketing management) in Rabobankkantoor in Zwaagdijk-Oost, aanvang 19.00 uur. De masterclasses zijn gratis, maar niet zonder inspanningsverplichting. Meer informatie en opgeven kan hier

Bij ons aangesloten

Alle leden