Koppie doen!

Alle nieuwsberichten

De 13e editie van Koppie doen! staat in het teken van Omdenken. Naast dat het omdenken naar elkaar belangrijk is, is ook het omdenken binnen jouw organisatie ‘The key to success’.
Patrick Avontuur weet hier alles over. Hij is een van de sprekers tijdens deze editie van Koppie doen! Op zijn locatie in Venhuizen, vertelt hij over hoe hij het begrip ‘omdenken’ toepast in zijn onderneming.

AVONTUUR THEMA VORMGEVERS
In een tijd waarin het winkelgedrag verplaatst van de fysieke wereld naar de online wereld, staan organisaties voor een uitdaging. Hoe zorgen zij ervoor dat consumenten terugkeren naar de winkelgebieden en binnensteden? Met behulp van zijn creaties maakt Avontuur van het bezoeken van winkelgebieden en binnensteden een belevenis. Een belevenis waar consumenten deel uit van willen maken, graag terug naar willen keren en wat extra’s willen besteden.

Sinds de oprichting in 1989 weet Avontuur dit te bereiken door de juiste sfeer in de publieke ruimte te creëren. Zij doen dit altijd met behulp van de magie van hoogwaardige en energiezuinige LED-lichtjes. Hiermee onderscheiden zij zich door voorop te lopen in innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid, zodat hun klanten nu èn in de toekomst kunnen genieten van inspirerende creaties.

Mede door deze formule zijn zij al jarenlang betrokken bij vele toonaangevende projecten zoals het “Turn on the Lights”​ evenement van De Bijenkorf, Magisch Maastricht, Schiphol en verscheidene vooraanstaande NS-Stations. Zij zijn in staat om feestverlichting en kerstdecoratie aan te bieden volgens een aantrekkelijk model, een continue kwaliteit en een betaalbaar tarief. Wij zijn Avontuur. We are X-mas.

OMDENKEN

In de maatschappij en bedrijven vinden snelle veranderingen plaats. Anders denken en doen is daardoor steeds belangrijker als ondernemer. Anders gezegd: steeds meer omdenken. Hoe kun je dat doen?
Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws.
Een flitsende training, gebracht in een hoog tempo, die een nieuwe manier van denken laat zien.
Door de onweerstaanbare humor en de uit het leven gegrepen voorbeelden wordt de theorie voor iedereen eenvoudig toegankelijk
Het programma enthousiasmeert de deelnemers, waardoor je vol energie de sessie verlaat, en tips meekrijgt die je in de praktijk kunt gebruiken.
Dit mag je niet missen! Meld je nu aan.

Koppie doen! 14 mei 2019
Gastheer van deze bijeenkomst is Patrick Avontuur van Avontuur Thema Vormgevers.

 

Hij en zijn medewerkers ontvangen ons op zijn locatie (route)
Natuurlijk zal de locatie sfeervol ingericht zijn.

PROGRAMMA

19.00 uur Inloop met Koppie doen!
19.30 uur Welkom
19.35 uur Presentatie Patrick Avontuur
20.30 uur Pauze “Koppie doen!”
20.45 uur Flitsende en interactieve inwijding in het Omdenken
21.30 uur Afsluiting
21.35 uur Informeel netwerken en mogelijkheid voor een rondleiding

AANMELDEN

‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden via info@koppiedoen.biz
Wij willen je vragen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom!
Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

Bij ons aangesloten

Alle leden