Het Italian Golf Open

Alle nieuwsberichten

Vrijdag 14 juni 2019 op golf- en countryclub Regthuys in Winkel
Golf zal nooit meer hetzelfde zijn…

Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten, met traditioneel enkele verrassingen.

We spelen een 9 holes wedstrijd op de prachtige golfbaan Regthuys, plus 4 funholes, waaronder “Chip ‘m in de caravan” en de nu al befaamde “Hole in the Boat”.

Ontvangst vanaf 12.00 uur. Welkomstwoord en uitleg is om 13.00 uur, waarna om 13.30 uur de wedstrijd begint. Vanaf ca. 17.00 uur borrel, napraat, prijsuitreiking en een overheerlijk Italiaans buffet op het altijd zonovergoten terras bij Regthuys. Deze wordt traditioneel vergezeld door een veiling met bijzondere kavels. Dit wil je niet missen! Deelname aan dit unieke evenement kost u slecht € 85,-.

Aan de beginnende of onervaren golfers is ook gedacht. Zij gaan, na een opfrisles/instructies, de baan in met een ervaren golfi nstructeur voor een wedstrijd over negen par 3 holes. De kosten hiervoor zijn € 65,-.

Er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder een bijzondere prijs voor de best geklede Italian golfer. Alles mag: masker, plaksnor, maffia outfit, …

De opbrengst van deze dag is bestemd voor de volgende goede doelen:
• Stichting Inloophuis Pisa, voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.
• Stichting Leergeld West-Friesland, omdat álle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen en buiten de school.

Echt geen golfer? Deelname aan alleen de borrel, Italiaans buffet en veiling is uiteraard ook mogelijk voor € 45,-.

Inschrijving via www.rotaryhoornevents.nl. Wees snel: Vol = Vol!

Bij ons aangesloten

Alle leden