Fonds

Een gemeentebreed fonds voor en door ondernemers

Aanvraag Indienen

Het Ondernemersfonds in Medemblik

CORONA CRISIS

NAAR AANLEIDING VAN DE CORONA CRISIS HEEFT HET ONDERNEMERSFONDS EXTRA AANDACHT VOOR OMZET VERHOGENDE AANVRAGEN. WE ZULLEN DE AANVRAGEN IN DEZE PERIODE VERSNELD BEHANDELEN. HET ONDERNEMERSFONDS IS ER VOOR U. JUIST NU!

Lees verder

Hoe dien ik een aanvraag in?
Een aanvraag indienen bij het Ondernemersfonds is eenvoudig. Het interactieve formulier helpt u hierbij. De aanvragen worden 3 keer per jaar door het bestuur van de Stichting Ondernemersfonds Medemblik beoordeeld. Houdt u dus rekening met enige verwerkingstijd. Klik hier voor de aanvraag.

Aanvragen

De Stichting Ondernemersfonds Medemblik

William Gitzels, Ronald Slobbe, Ramon Stoffer, Gerda Kaarsemaker, Richard Bot

Meer weten over het bestuur

Recente projecten

Alle Projecten
Kennisbijeenkomst Faunabeheer

Wat is er gerealiseerd?

De organisatie van een bijeenkomst voor agrariërs om ze te informeren over fauna beheer, schadeafhandeling en biodiversiteitstimulatie

 

Alternatieve Kindervakantiespelen

Wat is er gerealiseerd?

De verbinding maken tussen de winkeliers en horeca  en de kinderen met daarbij veel activiteiten, waarbij ondernemers zich weer kunnen laten zien. Voor de kinderen zijn er diverse acties o.a. vliegtuigen vouwen en gooien, ijsje eten, spijkerbroek hangen, armbanden maken, zweefvliegtuigjes etc. etc. dit alles middels een speurtocht door het dorp

Corona aanpassingen Boogerd Wognum

Wat is er gerealiseerd?

Het Ondernemersfonds heeft onlangs de winkeliers van Wognum geholpen de Coronaregels duidelijker over te brengen op het winkelend publiek. Dit dmv stickers, spatschermen, etc.

Bij ons aangesloten

Alle leden