Evenementen mijlpalen M23 Westfrisiaweg, 7 juli

Alle nieuwsberichten

Het project vordert. De nieuwe provinciale wegen N194 (N242/Heerhugowaard – A7 Avenhorn) en N307 (A7 Hoorn Noord – Enkhuizen) waar al weer jaren aan gewerkt wordt komen in zicht.

De komende maanden zijn er nog werkzaamheden en wegafsluitingen waar de omgeving mogelijk hinder van heeft, maar er komen ook veel stukken gereed. Eind dit jaar zal de nieuwe hoofdrijbaan over het gehele tracé tussen Heerhugowaard en Enkhuizen zijn opengesteld voor het verkeer.

Begin dit jaar is aan de omgeving gevraagd hoe zij de komende mijlpalen willen vieren. Maar liefst 37 enthousiaste ideeën kwamen binnen. Samen met een jury van omwonenden en Heijmans is naar de inzendingen van de omgeving gekeken en een top 10 opgesteld. Op basis van deze top 10 worden nu leuke events voor zowel ‘oost’ als ‘west’ en het eindevent uitgewerkt. De indieners en juryleden organiseren mee.

De data van de evenementen zijn geprikt!

In dit filmpje een korte impressie van het proces: https://www.youtube.com/watch?v=wdjKJc6O6x8

Kom, kijk en vier de nieuwe N194!

Het eerste evenement is op zaterdag 7 juli. Gevierd wordt dan het zo goed als gereed komen van het nieuwe stuk provinciale weg N194 ten noorden van Heerhugowaard tussen de N242 en de Ringvaart (richting Obdam). U bent natuurlijk van harte welkom! Meer informatie over de events vindt u op www.n23westfrisiaweg.nl/mijlpalen.

Bij ons aangesloten

Alle leden