Bestuur

Een gemeentebreed fonds voor en door ondernemers

Aanvraag Indienen

De Stichting Ondernemersfonds Medemblik

Het Ondernemersfonds Medemblik (ondergebracht in de Stichting Ondernemersfonds Medemblik) is ontstaan op verzoek van de ondernemers binnen de gemeente. Door gezamenlijk een financieel steentje bij te dragen worden lasten eerlijker verdeeld en kunnen er investeringen worden gedaan in het ondernemersmilieu zonder dat er zgn. freeriders wel profiteren, maar niet mee betalen. Idee├źn en ontwikkelingen komen zo eerder tot stand wat de lokale economie versterkt.

Ramon Stoffer - voorzitter

Gerda Kaarsemaker - secretaris

Richard Bot - penningmeester

William Gitzels - bestuurslid

Ronald Slobbe - bestuurslid

Het bestuur
Het bestuur van de SOM bestaat uit ondernemers uit de regio. Ieder bestuurslid heeft zijn eigen specialisme of is bekend in een kern of stad binnen Medemblik. Zodoende kunnen aanvragen objectief beoordeeld worden. Het bestuur legt verantwoording af aan de Gemeente Medemblik en de Ondernemersfederatie Medemblik (OFM).

Recente projecten

Alle Projecten
Lijsten voor Gouden eeuw fietsroute

Wat is er gerealiseerd?

Om het toerisme naast de stad Medemblik ook de kernen erom heen in te trekken werd een mooie fietsroute gemaakt. Langs deze fietsroute vind je metalen schilderijlijsten die de schoonheid van Medemblik laten zien. De route leidt naast de mooie plekjes ook langs Horeca en lokale detaillisten. Het ondernemersfonds betaalde de lijsten.

Camerabeveiliging WFO terrein

Wat is er gerealiseerd?

Om goed beveiligd te blijven is slimme camera beveiliging tegenwoordig een must. Het WFO terrein in Zwaagdijk Oost is van deze camera’s voorzien, zodat kentekens herkent worden en er altijd iemand in de meldkamer meekijkt. Het ondernemersfonds schafte de camera’s aan voor dit terrein.

Outfit Sinterklaas Andijk en Abbekerk

Wat is er gerealiseerd?

Sinterklaas wordt jaarlijks trouw binnengehaald in onze kernen. De ondernemers dragen hier graag aan bij. Helaas was de outfit van twee van onze goedheiligmannen niet zo best meer. Middels het ondernemersfonds zijn beide sints in het nieuw gehezen.

Bij ons aangesloten

Alle leden